Close

MASGRAU ALIMENTACIÓ

ESPECIALISTES DEL FOOD SERVICE

Som una empresa especialitzada en la distribució d’alimentació seca i refrigerada del sector Food Service. Comptem amb més de 60 anys d’experiència, basada en la qualitat i amb una aposta clara per la innovació, tot anticipant-nos a les demandes i necessitats dels nostres clients.

El Food Service és la indústria orientada a l’abastiment dels grans operadors gastronòmics com el canal HORECA (Hotels, Restaurants, Cafeteries), càterings, companyies aèries i navilieres, institucions (hospitals, escoles, residències, etc).

Ofereix un servei transversal que engloba des de la comercialització del producte fins a la distribució i abastiment al client, tenint en compte la quantitat i la qualitat, i avançant-se als reptes que presenta el mercat gastronòmic.

MISSIÓ

El nostre objectiu és oferir la millor distribució especialitzada en el canal Food Service, adaptant-nos als clients tant en formats com en gamma de producte, principalment a Catalunya, però també a Andorra i a d’altres països. Perseguint l’excel·lència en tots els àmbits: servei, atenció al client i producte.

VISIÓ

Volem ser una empresa líder en la distribució d’alimentació seca, refrigerada, neteja i vins i licors, amb un equip de treballadors que es sentin part important de l’empresa.

VALORS

  • Qualitat
  • Confiança
  • Voluntat de millora
  • Adaptació al canvi
  • Integritat
  • Il·lusió
  • Esforç i Perseverança
  • Compromís Social

COMPROMESOS AMB EL NOSTRE ENTORN

Atenció a l'impacte ambiental
IMPACTE AMBIENTAL

Seguim un estricte control en la gestió i reducció dels residus que es generen en tota la nostra cadena de subministrament.

Consum responsable
CONSUM RESPONSABLE

Combatem el malbaratament dels aliments tot ajustant les quantitats i formats de producte a la demanda dels nostres clients.

Contra la pobresa
CONTRA LA POBRESA

Els excedents de productes consumibles no comercialitzables els donem a Espiga Solidària, Fundació Roure i Banc dels Aliments per a l’erradicació de la pobresa alimentària.